Nårcrementykner, tages den af varmen og hældes op i den forbagte tærtebund. Når blandingen koger, røres det sammen med æggeblommerne og hældes tilbage i gryden
Hæld 2 dl fløde i æggemassen og pisk til det tykner, som en creme. Har du ikke en ismaskine, så hæld blot massen i en form og sæt den i fryseren mindst 4 timer. Isen er bedst indenfor 2 døgn, når den ikke er kørt på ismaskine
så kan du se tykkelsen når det køler ned. I påsken var jeg nemlig til “spille-aften” med nogle sjove piger – og her må jeg sige at “gæt og grimasser” vandt mit hjerte – og jeg havde kagetjansen, den bedste man kan få ikke
Men jeg synes nu faktisk at denne her lykkes ganske godt – og så er den utrolig let at lave (og hvis du har læst nogle af mine andre indlæg ved du at jeg elsker når kager er lette at lave)
Vær opmærksom på, at cremen sætter sig en smule mere, når den bliver kold. Dæk skålen med film (helt ned til cremen, så der ikke dannes skind) og sæt den på køl for at blive helt kold
Cremen er færdig, når du kan trække en finger henover bagsiden af en træske, uden at cremen løber. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm den forsigtigt op ved middel varme under konstant omrøring, til cremenlegerer/tykner