Når cremen ikke tykner opskrifter

Creme brûlée

Creme brûlée

Rør i cremen til den tykner i ca. Hæld cremen tilbage i gryden og varm op ved svag varme. der findes bare ikke noget bedre
Créme bruléetærte

Créme bruléetærte

Nårcrementykner, tages den af varmen og hældes op i den forbagte tærtebund. Når blandingen koger, røres det sammen med æggeblommerne og hældes tilbage i gryden
Honningis - en herlig cremet is, sød på en ny måde!

Honningis - en herlig cremet is, sød på en ny måde!

Hæld 2 dl fløde i æggemassen og pisk til det tykner, som en creme. Har du ikke en ismaskine, så hæld blot massen i en form og sæt den i fryseren mindst 4 timer. Isen er bedst indenfor 2 døgn, når den ikke er kørt på ismaskine

Den gode solbærtærte – med lækker creme

Tilsæt mælk og varm op – pisk i cremen til den tykner  – den skal nå til lige under kogepunktet – endelig ikke koge, for så kommer der klumper i

Kanelstang med remonce og creme

Når smøret er rørt ud i dejen, tilsætter du saltet. Hæld massen tilbage i gryden og opvarm, imens du konstant pisker til crementykner
Snickerskage

Snickerskage

så kan du se tykkelsen når det køler ned. I påsken var jeg nemlig til “spille-aften” med nogle sjove piger – og her må jeg sige at “gæt og grimasser” vandt mit hjerte – og jeg havde kagetjansen, den bedste man kan få ikke
Opskrift på Nutella Oreos Cheesecake

Opskrift på Nutella Oreos Cheesecake

Men jeg synes nu faktisk at denne her lykkes ganske godt – og så er den utrolig let at lave (og hvis du har læst nogle af mine andre indlæg ved du at jeg elsker når kager er lette at lave)
Kanelsnegle

Kanelsnegle

Når mælken koger tilsættes de andre ingredienser. Lad cremen koge igennem ganske kort. Husk at mælken ikke må være for varm, da den så kan dræbe gæren
Snaskede kanelsnegle med vaniljecreme

Snaskede kanelsnegle med vaniljecreme

Vær opmærksom på, at cremen sætter sig en smule mere, når den bliver kold. Dæk skålen med film (helt ned til cremen, så der ikke dannes skind) og sæt den på køl for at blive helt kold
Frugt-tærte på mazarin bund

Frugt-tærte på mazarin bund

Når mazarinbunden er færdig, tages den ud af oven og springformen/tærteformen. Så er du klar til at gå i gang med vanilje-cremen
Opskrifter

Opskrifter

Cremen er færdig, når du kan trække en finger henover bagsiden af en træske, uden at cremen løber. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm den forsigtigt op ved middel varme under konstant omrøring, til cremenlegerer/tykner
Koldskål rabarber cheesecake

Koldskål rabarber cheesecake

Når geleen begynder at tykne, fordeles den forsigtigt over den kolde kage. *Knug alt vand af husblasen og læg det i cremen – rør imens det smelter