Nøddebrød, stenalderbrød, paleobrød og hvad det nu ellers hedder. Et rent nøddebrød kan nemt blive lidt bastant og tungt, så jeg har fremtryllet en ny variation med revet squash og gulerod og den er til dages dato absolut min egen favorit
Dog har jeg ændret en smule i den, da jeg synes at der er for meget æg og olieNøddebrød1 brødform100 g mandler100 g hasselnødder100 g hørfrø100 g sesamfrø100 g solsikkekerner100 g valnødder100 g pinjekerner100 g græskarkerner5 æg - jeg kan bedst lide at bruge pasteuriseret, da de fordeler sig bedre0,75 dl olivenolie1 tsk salt1
Jeg er derved kommet forbi mange, som har været både besværlige, dyre og indimellem også temmelig spøjse, men den jeg har fundet og vil dele med jer her, var så simpel og tilmed god, at der ikke var nogen undskyldning for at lade være med at afprøve den
Squash og spidskål blev snittet til ”spagetti” og så blev der endda tid til overs til at blende nødder og slå to nøddebrød sammen – inde familien kom hjem – vildt ik