opvarm jordbær med flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
opvarm jordbær med flormelis og vanille, udblød husblassen i koldt vand, pisk fløden, når jordbærrene er opvarmet tages de af varmen, blendes, og vendes med husblassen, lad det afkøle en smule, vend derefter en lille skefuld af flødeskummen i jordbærmassen derefter vendes det hele sammen med resten af flødeskummen, hvis skummen er lidt flydende så vendt med at hæld det over kagen til det har stivnet lidt
Fyldet på nøddebunden kan godt varieres, så den fx smøres med vaniljeis i stedet for flødeskum. Lav nøddebunden i forvejen fx om formiddagen og læg først flødeskummet over bunden lige inden servering
Pisk fløden til let flødeskum og vend den sammen med ymer-bærgrøden ad to omgange. Smagen er dejlig frisk og fyldig af både syrlige æbler, forskellige bær og mørk chokolade – lagt sammen med sprøde knasende nøddebunde
Jeg havde egentlig planlagt at den skulle laves med hindbærcreme men da jeg ikke fik kølet hindbærene ordenligt ned før jeg blandede det medflødeskum, skilte det hele desværre
Chokoladen smeltes i chokoladesmelterSådan ser en færdig nøddebund udDe optøede bær vendes i flødeskummetSkummet fordeles ud over nøddebundenFørste lag af kagen er færdigOvenpå øverste lag nøddebund, fyldes den smeltede chokolade over