Karamelsmagen kommer godt igennem moussen, uden den bliver for spruttet af det alkohol, som Dooley's jo også indeholder, og nøddeknasen sætter virkelig prikken over i'et, da det går godt med karamelsmagen i moussen og giver lidt knas til desserten
Denne bagte grød er dog ikke i nærheden af kage – den er fyldt med gode sager som havregryn, pærer, varme krydderier, søde dadler og sprødt nøddeknas på toppen
Dooley'en giver en lækker karamelsmag til moussen, som er kraftig og mørk i smagen og komplementeres godt af flødeskummet og det søde, karamelliserede nøddeknas, som moussen skal serveres med
den gode, let syrlige hindbærtærte serveret med sød vaniljeis, Dooley's-moussen med karamelliseret nøddeknas eller hvad med en kaffeis fyldt med hvide og mørke chokoladebønner og lækre digestivekiks
For præcis et år siden bagte jeg Marinas chokoladekage med nøddeknas. Marina er fra bloggen Badut. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for den tåler bestemt en gentagelse
Bagt grød med bær, kokos og nøddeknas. Det burde egentlig ikke være grødsæson lige nu, men når vejret ikke kan finde ud af, at det rent faktisk er sommer, så skal der grød på bordet
Nøddeknas Rist jordnødder, græskarkerner og sesamfrø i en tør pande ved jævn varme i ca. Resten af nøddeknaset kan gemmes og bruges som drys i en salat