N. a. n. b. r. ø. d. s. o. m. i. k. e. v. P. g. D. E. J. T. I. L. S. K. A. B. R. Ø. 2. 5. æ. l. u. t. /. 1. p. y. h. (. f. c. ). -. 0. 6. G. H. ,. å. j. Æ
Til naanbrødene ælter du hvedemel, æg, mælk, lidt salt og det sidste sukker sammen til en dej. Servér med naan (opskrift nedenfor) og drys med forårsløg skåret i skrå skiver, citronskal og citroner i små stykker samt chilisauce
Server med ris og Naanbrød. Denne indiske klassiker skal selvfølgelig også have min egen udgave hvor jeg holder mig rimelig meget til originalen men gjort den til min egen alligevel
naanbrød. Når aftensmaden skal være hurtig og enkel er dette fiskefad den perfekte løsning. Minimal forberedelse og tilberedningen klarer sig selv i ovnen
Eller naan og/eller ris. Spis godt med hvidt, blødt brød til. Kom det hakkede oksekød i en skål sammen med brødkrummer, æg, frisk koriander og den halvdel af grøntsagsblandingen, du satte til side
Naanbrød, ris og evt. Retten fungerer både at blive spist som tilbehør, serveret med ris eller brød til – men jeg kan også godt lide at spise den helt, som den er
Server med naanbrød af oopsies eller blomkålsris stegt på panden i kokosolie. Den er spicy uden at være stærk og dejligt afrundet af kokos og selvfølgelig smør
Naanbrød. Rør godt ut maizena i kremfløten, bland det godt inn i kjelen (sammen med en neve malt cashewnøtter, hvis du ønsker det) og la det koke videre i 30 minutter, mens du koker ris og varmer brød