Nakkefilet i gryde opskrifter

Nakkefilet

Nakkefilet

Hak hvidløgsfeddene, skær fennikleniskiver og champignonerneligeså, og kom dem i bunden af en gryde eller bradepande – noget som kan tåle at komme i ovnen – sammen med de sidstefennikelfrø, laurbærblade, kardemomme og stjerneanis samt lidt salt og peber
Nakkefilet i Vin

Nakkefilet i Vin

Brun det ioliei en stor stegegryde og tag det op af gryden. Jeg lavede faktisk denne ret med oksekød, og det blev ikke den form for pulled kød, som jeg gerne ville have haft, så jeg anbefaler at man får fat inakkefilet'eni supermarkedet i stedet for at erstatte det med noget andet
Nakkefilet grundtilberedelse

Nakkefilet grundtilberedelse

Smelt smørret i en tykbundet gryde, og tilsæt løg, hvidløg, og blade. Braiseretnakkefilet. Pil løg og hvidløg, og sniti grove både
Husarsteg med hasselback kartofler

Husarsteg med hasselback kartofler

Skær nakkefileteni halve skiver (skær ikke helt igennem). Før det lagde vi kartoflen i en grydeske, så skærer man ikke helt i bund
Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Mørbradgryde med champignon og flødesauce

Der er forberedt en stor nakkefilettil "pulled pork", da det er helt perfekt "fryser-mad", og så er der bagt burgerboller både til Pulled pork og til aftenens luksus burger
Rullesteg med persille

Rullesteg med persille

Læg i römertopf eller smedejernsgryde med låg. Mad der tager lidttid at producere, men har næsten ingen foreberedelse, masser af smag og kraft – what´s not to likesiger jeg bare
Nemme nakkekoteletter

Nemme nakkekoteletter

Nakkefileten skæres i tykke skiver som krydres med salt og peber på begge sider. Læg koteletterne i en gryde sammen med grøntsagerne, bacon og timian
Amagermuseets fødselsdagsboller

Amagermuseets fødselsdagsboller

Krydr nakkefileten med salt og peber og kom i en stegeso, gryde med låg (der kan gå i ovnen) eller lignende sammen med løg, hvidløg og vand
Fakirens gullash

Fakirens gullash

Opvarm en gryde, som kan gå i ovnen, tilvirkelig varm og hæld lidtolie på. Fakirens gullash med direkteinspiration fra det tyske madmagasin BEEF
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Kom kødet i en gryde med låg, der kan gå i ovnen eller en stegeso og smør kødet godt indimarinaden
Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål

Braiseret Nakkefilet med grov mos og spidskål

af væden fra i en lillegryde og lad det koge indtil sauce. Denne ret er en rigtigdejlig tung efterårsting og nem at lave i store portionertil mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget forberedelse, men tilgengæld masser af tidtil at passe sig selv

Nakkefilet florentine

Varm olien op i en gryde, og svits løgene, uden at de tager farve. PrintThis Post. Denne ret lyder af ingenting og ser ud af ingenting, men er en eksplosion for smagsløgene