Hak hvidløgsfeddene, skær fennikleniskiver og champignonerneligeså, og kom dem i bunden af en gryde eller bradepande – noget som kan tåle at komme i ovnen – sammen med de sidstefennikelfrø, laurbærblade, kardemomme og stjerneanis samt lidt salt og peber
Brun det ioliei en stor stegegryde og tag det op af gryden. Jeg lavede faktisk denne ret med oksekød, og det blev ikke den form for pulled kød, som jeg gerne ville have haft, så jeg anbefaler at man får fat inakkefilet'eni supermarkedet i stedet for at erstatte det med noget andet
Der er forberedt en stor nakkefilettil "pulled pork", da det er helt perfekt "fryser-mad", og så er der bagt burgerboller både til Pulled pork og til aftenens luksus burger
Læg i römertopf eller smedejernsgryde med låg. Mad der tager lidttid at producere, men har næsten ingen foreberedelse, masser af smag og kraft – what´s not to likesiger jeg bare
af væden fra i en lillegryde og lad det koge indtil sauce. Denne ret er en rigtigdejlig tung efterårsting og nem at lave i store portionertil mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget forberedelse, men tilgengæld masser af tidtil at passe sig selv
Varm olien op i en gryde, og svits løgene, uden at de tager farve. PrintThis Post. Denne ret lyder af ingenting og ser ud af ingenting, men er en eksplosion for smagsløgene