Læg æbletern, bacontern, rødløg og laurbærblade i bunden af et ovnfast fad. Dette indlæg blev udgivetiGris, Opskrifter og tagget æbler, nakkekam, sprød svær
Stil stegen i den forvarmede ovn, og hæld vandet i bradepanden. Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det
Nakkekam – uden svær. Pulled pork iovn. Så er der dømt simrende, duftende amerikansk mad. Læg stegen i et ovnfast fad – ikke for stort bare lige nok til at rumme kødet
Man kan bruge flere udskæringertil flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikkebliver tør
I går – Helligtrekongersaften – stegte vi et stykke nakkekam fra den gode gris. Den første blev til pulled pork, den næste blev til helstegt steg med koriander- og fennikelfrø