Langtidsstegt nakkesteg med sprød svær Det går lettest, hvis man først pensler dem med lidt af det afsmeltede fedt fra stegen og så bruger grill med varmluft på ca Dalsgaard i Skivholme
Nakkesteg i julehumør – med varme krydderier og sprød svær Er sværene ikke sprøde, så smør lidt af fedtet påsværene og sæt stegen under grill, til sværen bobler – pas på – den bliver hurtigt sort Dalsgaard i Skivholme
Nakkesteg i julehumør – med varme krydderier og sprød svær Er sværene ikke sprøde, så smør lidt af fedtet påsværene og sæt stegen under grill, til sværen bobler – pas på – den bliver hurtigt sort Dalsgaard i Skivholme
Langtidsstegt nakkekam med æbler – og sprød svær Skær sværen af stegen og fjern det tykke stykke flomme, der sidder under nakkestegenssvær. Læg sværen tilbage i fadet, smør den med lidt af fedtet og sæt det ind i ovnen pågrill og varmluft – snart bobler sværen op og bliver sprødDalsgaard i Skivholme
Langtidsstegt nakkesteg med italiensk inspiration Smør sværen med lidt af fedtet og læg den ind i ovnen pågrill med varmluft, til den popper op og bliver sprød og knasende Dalsgaard i Skivholme
Nakkekam med koriander- og fennikelfrø Start med at ridse sværen – hvis der er sværpå – det er der langt fra altid, når man køber en nakkestegDalsgaard i Skivholme