D. e. n. r. t. b. l. v. i. u. d. W. 3. 0. J. g. f. a. k. s. ø. ,. j. h. p. o. å. m. 1. H. E. L. æ. 7. c. 2. 8. 4. -. 6. y. 5. (. ). N. F. S. P. B. G. O. /. V. I. T. *. ". A. K. i l
Nå, men det jeg lavede tilaftensmad igår var både nemt og lækkert. Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserter og kager
de fyldte squash med lidt grønt – vi servede friske tomater, gulerødder og avokado til. Forleden aften spiste jeg aftensmad sammen med min søde veninde Jeanette
QUESADILLAS MED MEXIKANSK SALAT & PICO DE GALLO6 store tortillas med hvidløg150 gr revet cheddar250 gr cherrytomater1 potte koriander3/4 rød chili1 lille rødløg1 fed hvidløg1/2 lime1/2 tsk sukkerSalt1 icebergsalat1 grillet majs (eller 1 lille dåse majs)1/4 rød chili1 rødløg2 avokadoerFrisk koriander. Vild med grønt // Louisa Lorang 6 store tortillas
Men jeg vil gerne blive bedre til at planlægge og lave noget mere spændende. Jeg har haft ret travlt og mange (gode) aftaler i denne uge, og jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der har sådan en uge eller flere en gang i mellem
I dag får i en madplan med inspiration tilnem og sund aftensmad. minimum lyst til at stå i køkkenet og lave mad, så jeg får kun lavet noget, når der er en anledning, eller jeg spiser sammen med andre
Og det betyder for mangetilbagetil sund mad igen efter julens lækre, men tunge mad. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet med sund og nemaftensmad
portion, skal du skære grøntsagerne ud og lægge dem i fryseren til næste gang du laver retten. Når bouillonterningen er opløst tilsættes resten af ingredienserne undtagen chili og de grønne toppe fra forårsløgene