Den opskrift du får herunder, er en hurtig og nemopskrift på chiliconcarne. Chiliconcarne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt
Her i vinterkulden får du en nemopskrift på en skøn, varm ret til at lune dig på, og som også giver et skud naturlig rouge til de blege vinterkinder i form af frisk chili
Jeg er ret vild med retter, der står og simrer i lang tid, bliver øset op i en skål og spist med en ske – og det er lige hvad denne Chiliconcarne er, som oven i købet er ret nem at lave
Nem og hurtig aftensmad. Jeg havde en god og grøntsagsfyldt omgang Chiliconcarne i fryseren, som blev serveret i en tacoskål med lækkert nyt og sprødt grønt på toppen
Hak løg og hvidløg fint, svits med i gryden til løgene er gennemsigtige. Forskellen på chili sin carne og chiliconcarne er ordene “sin” og “con“, som oversættes til chili uden kød og chili med kød
En beslutning vi ligesom kunne fornemme at gæsterne var ganske enige med os i. Menuen blev så også lavet lidt om, så den endte med at så på chiliconcarne og så en klassisk marmorkage som dessert
Chiliconcarne en sikker vinder, fordi den varmer hele kroppen igennem med sin tilsatte chili. Det er en nem ret, som kan varrieres på mange forskellige måder alt efter hvad du har i køleskabet
Den er super nem at lave. En grov salsa er altid lækker til chiliconcarne. Pico de gallo – Også kaldet salsa i dansk tale, er en lækker salat lavet af tomater, løg, hvidløg, chili, lime og olie