Kom dejen i springformen, som en ekstra ting dryssede jeg den med lidt hakkede mandler. Kom bagepapir i bunden af din springform og smør kanterne med kokosolie
Nemlig i ét lag og pyntet med både bær og chokolader, såsom Toffifee. Afkølingen kan gøres på under en time, ved at hælde massen i en plastikpose og lave en knude for enden af posen, så massen kan brede sig ud og kulden nemt kan fordele sig over det store overfladeareal
Tag ud af formen - dette gøres nemtmed en teske, hvis den sidder lidt fast i siderne. Kagen smager FULDSTÆNDIG fantastisk og er utrolig nem at lave - på blot tre ingredienser
Den er virkelig nem at lave, og selvfølgelig fyldt med gode næringsstoffer. Denne chokoladekage kommer fra Pia Krøyers ‘Sundt Sødt’ opskriftsbog, som jeg bare MÅ ha’ fingrene i
Den er virkelig nem og hurtigt at lave og er faktisk bedst efter et par timer eller natten over på køl, da det fremhæver chokolade og kokossmagen endnu mere
Denne æblecrumble er både nem, lækker og glutenfri. Pink rødbede tzatziki, ærtepure og hokkaido cremeGlutenfri chokoladekagemed powerGlutenfri browniesPortobello BurgerEr der gluten i rugbrød
Rejse- og madbøgerne fortæller om vores møde med mad og menesker i de pågældende lande, og der er gennemgang af råvarerne samt en masse skønne opskrifter og mange fotos
Selve opskriften er egentlig super nem og lige til. Min arbejdsplads (Fitness World), er mest til det traditionelle = en lækker sukkerbomber af chokoladekage