Ikke alene er den hurtig og nem at lave, den kan også laves i god tid, da den serveres kold. Min familie har ofte serveret denne som forret når der kommer gæster, eller når vi har fiskeanretninger
nem. Den smagte dejligt, men var ret stor og mættende i forhold til at det skulle være en forret. Mange steder endda med vegansk ost eller veganske kødalternativer, som her, hvor jeg får en varm quinoa-salat med “kylling” fra Beyond Meat og grønt
Jeg bager jævnligt flutes, så vi har i fryseren, og nedenfor får du opskriften på både et med masser af kerner og mit allernemmeste flute, som kræver meget lidt arbejdsindsats, da det er koldhævet
Nem. Super lækkert og sommeragtigt og passer glimrende som en let aftensmad eller som forret. Kom kyllingen i en tallerken, krydr det godt med salt og peber
Nem og hurtig at lave, og så får man brugt resterne af den kogte ris. Og salat kan både være dejligt tilbehør eller en selvstændig frokost- eller forret