Den er faktisk meget enkel og nem at lave, selvom opskriften umiddelbart kan virke omstændig. og vent et kort øjeblik til osten er kølig nok til, at den kan løftes med en paletkniv
Ikke alene er den nem at lave, og salaten kan snittes i god tid, så det eneste der skal laves når gæsterne er der, er at fritere rejerne, snitte avocadoen og anrette forretten
Ikke alene er den hurtig og nem at lave, den kan også laves i god tid, da den serveres kold. Min familie har ofte serveret denne som forret når der kommer gæster, eller når vi har fiskeanretninger
Hokkaidosuppen er meget nem og enkelt at tilberede og derfor perfekt som et hurtigt aftensmåltid eller et godt bud på en forret, som du kan servér for dine gæster
Crostini di fegatini er en ærketypisk toscansk specialitet, der naturligvis smages til med en regional klassiker, nemlig Vin Santo DOC fra Chianti-vindistriktet
Det lyder måske nemt,. da jeg kun ser skræksenarier for mig, hvor jeg taber forretten ned i. desværre ikke, men jeg har en enkelt gang, tilberedt et måltid der var både en dronning
Konceptet med private Dining er, at man gennem ChefMade booker den kok eller restaurant, som man ønsker skal komme hjem til én, eller hen til en adresse, hvor man skal holde fest
En nem tærte, selvfølgelig også pga den færdige dej. Vi fik som forret grønne asparges omviklet med serano skinke, penslet med olie og stegt på grillen
Jeg har nemlig udvidet. Forretten er klar til Lasses konfirmation. Gæsterne taler ikke. Tillykke med. Nem. I stedet bliver gæsterne mætte og glade og er