Hovedretten var den gennemprøvedegryderet. Den er både nem, lækker og god, så hvorfor lave om på det. Lavet dagen før, for som alle gryderetter bliver den endnu bedre af at trække et døgns tid
Hak løg og hvidløg fint, svits med i gryden til løgene er gennemsigtige. Server gryderettenmed kogte brune ris, avocado og havrefraiche eller sojayoghurt
Dagens opskrift er en nemgryderet, med alt hvad det medfører af manglende fotogenitet. Jeg har valgt i denne uge udelukkende at lave mad med kikærter på dåse/karton, fordi de er nemme til hverdag
Rigtig mange hopper nemlig ikke længere på industriens årelange og dyrt betalte kampagner, med påstande om mælks sureværne sundhed og absolutte nødvendighed
Så har du nem mad til en travl dag og undgår at købe dyre færdigretter. Færdigretter er dyre – uanset om det er pålæg, suppe, gryderetter, bøffer eller falafler
Denne gryderet er nem, hurtig, SU-venlig og så er den fuld af smag. Derudover er vi ved at nærme os efteråret med hastige skridt og hvad passer bedre til kolde aftener, end gryderet til aftensmad