Men efter jeg er flyttet, spiser jeg faktisk en del mere havregrød, hvilket jo også er lækkert. Men nu hvor det forhåbentlig snart bliver forår og lidt lunere udenfor, vil jeg gerne begynde at spise granola igen
Dem er jeg nemlig ret vild med. Men mad kan klart også være højdepunkter, så det skal ikke stå på pasta med ketchup, havregrød, rugbrødsmadder og omelet her
Jeg tilsætter også et par æg og lidt hvedemel, da jeg syntes det gør massen lidt nemmere at "styre" og de bliver lige lidt pænere, hvilket jeg jo godt kan lide
Jeg plejer nemlig ikke at være typen der får smørklat på min havregrød - eller dvs. Det har jeg nemlig set flere steder, at folket gør, men det skulle nu alligevel have en chance, for det smager jo ikke helt så meget af smør
Müslien er super nem, og jeg laver den ikke efter nogen egentlig opskrift. Oftest bliver den en hindbær version, da Oskar får en god klat kogt hindbær-kompot ovenpå sin havregrød om morgenen
Tilsæt godt med salt og frisk kværnet sort peber, og ælt farsen godt igennem -gerne med hænderne. Det endte dog med, at jeg var det eneste som spiste, da Oskar stadig ikke er på toppen ville han hellere have en portion havregrød
Congee’en er faktisk rimelig nem at lave og kan med lidt god vilje være færdig på en halv time. Jeg er kæmpe fan af grød (risengrød, havregrød, risotto, bygotto osv), og første gang jeg smagte den asiatiske risgrød congee var hos Grød i Torvehallerne sammen med min far
Men da det er så nemt og hurtigt at tilberede, er det stadig en "nem udvej" på en travl morgen. Havregrød, lyder umiddelbart som en kedelig start på dagen
Og nogle gange er man heldig at babyen er super nem og bare sidder i klapvognen og underholder sig selv i lang tid, så man faktisk stadig selv kan ligger i solsengen selvom man har tjansen, andre gange må man lidt mere i omdrejninger for at gøre den lille glad og tilfreds
I hverdagene får vi gerne en stor portion havregrød som start på dagen. Denne grundopskrift på müsli er utrolig nem og enkel og smager helt fantastisk på græsk yoghurt sammen med frisk frugt
havregrød på. Personligt bryder jeg mig ikke så meget om torsk (eller andet hvid fisk) i wokretter, da det fine kød hurtigt bliver trevlet og uden smag når det blandes for meget med andet