hjemkundskab, kunne jeg selvfølgelig ikke have en købe-kage med. Relaterede indlæg. Valget faldt på en nem brownie uden chokolade, er gået ud fra en opskrift på bageglad
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Jeg synes, at almindelig kagecreme godt kan blive en smule tungt til sådan en sød kage. Efter bagningen kommes det revet chokolade på og smelter på kagen, imens den køler af
Bare fordi jeg er på diæt og kun spiser kylling, ris og grønne bønner (overdrivelse fremmer forståelsen), så skal I da ikke snydes for en drønlækker og virkelig nem opskrift på lækre kager som jeg bagte forrige weekend
Den er nemlig både god og nem, den bliver kun bedre på andendagen, og du kan putte lige præcis det fyld i, du bedst kan lide og få en ny kage ud af det hver gang
Den lod jeg stå natten over i køleskabet og skar den igennem og fyldte den med hindbærmousse. Jeg sattekagen på køl fordi jeg først skulle bruge den dagen efter men den havde været bedre hvis jeg havde opbevaret kagen lufttæt med ved stuetemperatur
Den kan sagtens forberedes dagen inden, sættes på køl natten over og så bare varmes og morgenen – så er den pludselig også en super nem hverdagsmorgenmad
hmmmm ikke så heldigt, hvad kan man så lære op over kanteren på toppen eller siderne så er det bedre at bruge royalicing eller smørcreme som er nemmerat styre
Det er en virkelig nem opskrift, og du kan pynte med lige de frugter, som du nu synes. Til info, så kan det godt betale sig atbage selve kagen og lade den hvile i køleskab natten over