At noget så nemt og hurtigt kan smage så godt, det er næsten ikke til at forstå. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Jeg har derfor brugt nok krafter, så det var nødvendigt med en hurtig og nem aftensmad. Vi kan efterhånden ikke spise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret til aften
Så er spinatrouladen her et alletiders bud på netop dét – og endda på en nem, hurtig og lækker måde. Den her spinatroulade med laks, avocado og flødeost byder januar velkommen på den helt sunde måde
laksefileter. Bland laks, karolines pastasovs og grøntsager i en pande og varm op. Skær laksen i passende tern og steg på en pande 2- 3 min. 250 gr laksefileter
Frisk pasta med laks i tomat fløde sovs, nem og lækker ret til hverdagen. Laks i tomat og fløde. Fjern skindet fra laksen og steg den kort af på en pande med lidt olie og skær den ud i mundrette stykker, vend laksen forsigtig i sovsen sammen med grovhakket spinat
her er en nem og god opskrift. Læk laksen i en bradepande med bagepapir. Laks med rodfrugt-røstie1 kg fersk laks1 lime100 gr hakkede mandler2 spsk blødt smør2 spsk soja2 spsk hakket bredbladet persille500 gr blandede rodfrugter1 løg2 ægOlie til stegningSalt og peberTænd ovnen på 200 gr
I denne uge er der derfor fokus på dette, og du kan finde alt muligt lækkert som spinat-æggewrap med avocado og laks, risnudler med edamamebønner og kokos-peanutsauce eller mexicanske quesadillas
En nem måde at gøre den stegte laks lidt mere interessant på. Her er laksen serveret med pasta vendt i pesto, men det kan også være til wokstegte grøntsager, nudler og meget andet
Flute med laksFluteLaksParmesanost. Kom laks og revet parmesanost på. Laks. Synes egentlig det er ret fint at starte ud med en forret, men nogle gange overtager dovenskaben og den bliver droppet
Selvom jeg elsker tærte (og det gør jeg virkelig – se lige her hvor opskrifter der allerede ligger på bloggen), så er det nu rart engang imellem at vælge den nemme løsning, hoppe over hvor gærdet er lavest og bruge en købt bund