Bland flødeost, flormelis, vaniljekorn og citronsaft sammen til en ensartet masse. Så får du hurtig uventet gæster eller har du bare lyst til en lækker hurtig dessert til aftenskaffen, så er den her et rigtig godt valg
Ikke alene er den hurtigognem at lave, den kan også laves i god tid, da den serveres kold. Fyldet er cremen fra en cheesecake, og en tsk abrikosmarmelade udgør æggeblommen
Den er simpelthen så nem, når det kommer til stykket. Da jeg første gang læste, hvad der skulle i, og at den bestod af ”tre lag”, så gik jeg hurtigt videre til den næste – men lad være
Jeg er så taknemmelig for, at I vil læse med og være en del af mit lille mad-eventyr. Spændende, travlt, stressende til tider, udfordrende, hurtigt, lærerigt og ikke mindst sjovt
Så nemt er det. I første udfordring lavede jeg lækre horn med marcipan og chokolade, i anden omgang blev det til cheesecake i glas med passionsfrugt og hyldeblomst og sidste gang forsøgte jeg mig med en pandekagelagkage med hindbærcreme og chokolade