Nu er den nem at forme med fingene, så bred den ud, så den fylder formen. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Fisk, Lidt af hvert, Opskrifter, Pasta og tagget focaccia, hvidløgsfocaccia, Opskrifter, pastasalat, rejer
Den kan nemlig laves så den kan gøre det ud for en selvstændig ret, men den kan også tilberedes som tilbehør – endda eneste tilbehør – til kød, fisk og fjerkræ
Den er super nemog super hurtig at lave. Nemmere bliver det ikke. Han ville gerne med på job i dag hvor vi skulle bage kage og det endte så med at det var ham der lavede den
Når hverdagen går hurtigt, jeg er på SU og gerne vil spare penge men samtidigt have noget sundt og lækkert, så er madpakker oftest bare ikke det mest spændende
At noget så nemtoghurtigt kan smage så godt, det er næsten ikke til at forstå. Hvis du er på udkig efter flere nemme hverdagsretter, kan du finde nogle lige her og her
) Vi deler gerne portionen og sætter halvdelen i køleskabet til næste dag, så der er nem, friskbagt focaccia begge dage, da den her pastasalat rækker til to dage for os
Se flere sunde og slankende opskrifter med svinekød her . Krydr med salt, peber og paprika 3. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider 5. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side Pastasalat 1. Skær peberfrugterne i halve på langs, tag kernerne ud og bag dem i ovn ved 225°C i 15 min 2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, overhæld pastaen med koldt vand, lad pastaen dryppe af i en sigte 6. Lav marinade af olivenolie, hvid balsamico eddike, honning, sennep, salt og peber 7. Rør dressingen i pastaen, tilsæt peberfrugt og tomat 8