Denne banankage er super nem at lave og smager dejligt. Den kan laves både med og uden chokolade. Hvis du vil lave kagen sukkerfri, så erstat vaniljesukker med ren vaniljepulver og brug chokolade sødet med sødestof, såsom stevia
En lækkerog smagfuld en endda, og SÅ nem at lave. … Og så er den endda i en sundere forklædning. Jeg havde haft nogle bananer til at ligge og kigge på mig et par dage
Pisk æggene godt med sukkeret, tilsæt smørret, og rør godt. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn, kom det i æggemassen, og rør det godt sammen til en ensartet dej
Den er super nem at arbejde med, og sikrer dig et godt resultat. De her er nemme, de kræver ikke en helt masse særligt i form af besværlige ingredienser, – jeg skulle mene, at du vil kunne finde det du skal bruge i almindelig dagligvarehandel
Bland mel med bagepulver, kakaopulver og salt i en skål og drys det nem i den våde masse. Jeg havde nogle bananer som var mere end modne, men havde ikke lyst til banankage - ej heller almindelige bananmuffins
Jeg tror godt jeg kunne finde på, at lave det igen som en form for boller da det ik er helt nemt, at komme noget på brødet da det eneste der holder de mange forskellige korn, kerner og nødder sammen er æg så hellere spise det som en gnavebolle til noget salat el tilbehøret til aftensmaden
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps og rør de mosede bananer og olien i. Tilsæt de tørre ingredienser og rør det hele sammen med mælk og citronskal