1 omelet til 1 person2 æg2 spsk. skinke i strimler3 cherrytomater i kvarteSalt og peberOlie/margarine til stegningPurløg til pyntPisk æggene sammen og tilsæt skinke, tomater, salt og peber
Det er da for nemt og bare det, at det der næsten ingen opvask er og den korte tid det tager at lave den gør, at det er lige før jeg fravælger det blødkogte æg
Opskrift. Omeletten kan anbefales som en sund og nem aftensmad, frokost eller måske morgenmad. Forleden dag var der laks på menuen, men jeg ville prøve noget nyt med laksen, så den kom i en omelet med spinat og løg
En lækker ovnbagt omelet fyldt med grønsager kan jeg spise morgen, middag og aften. Forleden lavede jeg denne vegetar omelet til vores aftensmad og fik på den måde brugt en rest grønne ærter og små broccolibuketter
I stedet for besluttede jeg at blande lidt sammen, som jeg havde i køleskabet, og det blev til denne lækre omelet, som er utrolig nem og hurtigt at lave
I stedet for besluttede jeg at blande lidt sammen, som jeg havde i køleskabet, og det blev til denne lækre omelet, som er utrolig nem og hurtigt at lave
Dem er jeg nemlig ret vild med. Men mad kan klart også være højdepunkter, så det skal ikke stå på pasta med ketchup, havregrød, rugbrødsmadder og omelet her
Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsauce med masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (især hvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)