En rigtig nem og lækker ret som jeg slet ikke har fået lavet nok gange siden. Da jeg imidlertid senere på året stødte på denne opskrift på en anden blog, en såkaldt “krigsfisk” (er der i øvrigt nogen der ved hvorfor de bliver kaldt dette
Det er en tradition fra min familie, hvor min mor lavede mange fade super lækkert smørrebrød, som vi spiste af, efter vi havde været ude og skyde fyrværkeri af over midnat, og der var rigeligt til de næste dage også, så der var nem, lækker mad, når man var træt i hovedet og ikke orkede noget
Efter en hård weekend med vejfest og tømmermænd i 30c varme skulle aftensmaden være nem , hurtig og sund i går, mandag. 4 store syltet drueagurker i skiver. 4 store syltet drueagurker i skiver
Hurtig og nem ret samt mættende og velsmagende. Skær drueagurkerne i strimler. 700 g kartofler125 g kalkunbacon4 skiver rugbrød190 g icebergsalat½ agurk5 syltede drueagurker1 rødløg250 g cherrytomater1 spsk