Skal du have en nem og smagfuld aftensmad, så er tærte altid en god løsning. Bland alle ingredienserne til dejen sammen, og rul den ud på et let meldrysset bord
Påtærtebunden fordeles. Imens brunes pinjekerner og chorizo skåret i skiver på en pande. I går blev det til en lækker variation med tomat, chorizo, mozzarella, rødløg og pinjekerner
Selvom jeg elsker tærte (og det gør jeg virkelig – se lige her hvor opskrifter der allerede ligger på bloggen), så er det nu rart engang imellem at vælge den nemme løsning, hoppe over hvor gærdet er lavest og bruge en købt bund
Det er virkelig en god og nem dej, og det går aldrig galt med den. Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert, Opskrifter og tagget asparges, madtærte, Opskrifter
Inden længe deler jeg opskriftenpå en basis opskriftpå tøm køleskabet tærte og gode tips til fyld. Jeg har brugt en del tid på at eksperimentere mig frem til den tærtedej, der fungerer bedst for mig
Det hele varmes godt igennem og stilles derefter til side. Nemt og dejligt mættende. Halvdelen af æggemassen fordeles i tærtefadet, hvorefter laksen bredes ud ovenpå dette lag, dog holdes et par stykker af laksen tilbage
Pisk det godt igennem. En lille rest revet ost til at drysse på toppen. Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig med noget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
Grov tærtedej (se nemopskrift og fremgangsmåde her). Så nemt er det. Og så bruger jeg altid den samme opskriftpåtærtebund, som er lavet med fuldkornsmel og er rimelig fedtfattig
find nemopskrift og fremgangsmåde lige her. Så nemt er det. Kom dampet porrer og spinat på den let bagte tærtebund, fordel fetatern ovenpå og hæld æggemassen udover
Jeg har dog taget mig tid til at lave en simpel tærte, der har en fremhævende smag af spinat og muskatnød, den er fast i teksturen og meget nem at bikse sammen
Og nu hvor jeg endelig har fundet en rigtig lækker bund (Her er den med broccoli og her med porre) som er dejlig nem, syntes jeg det er let som en leg at lave tærte
Derforuden er den utrolig nem at lave. Bunden er min populære opskriftpå Grøntsagsbrød (uden mel), hvilket ikke just giver en sprød bund, som du kender den fra alm smørdejs bunde