Jeg skal medbringe kage og denne her er simpelthen så nem og resultatet bare mums. Marinaden hældte jeg over kødet da det skulle opvarmes her til aften, og resultatet blev super lækkert og saftigt
I årevis har jeg ellers kun bagt drømmekage efter min egen opskrift (som du finder her), fordi den er nem at bage, og smager fantastisk, selvom den næsten ikke indeholder noget smør
Frugtkagen er nem at lave og du kan bytte andre frugter og bær i som du lyster. Kagen holder sig saftig og lækker i flere dage, så længe den opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur
Mazarinkager har nemlig rimelig godt af at komme en tur i fryseren, da det giver sådan en lækker tæthed og saftig krumme, som jeg synes er kendetegnende for mazarinkager
Samtidig kan man ikke undgå at få et stykke mørt og saftigt mørbrad, da det er pakket ind i bacon. Bank mørbraden flad med en kødhammer eller kagerulle
Den er nem at lave og er både luftig og saftig. Denne krydderkage er en helt speciel oplevelse for både smagsløgene og næsen, med alle de forskellige krydderier der er i, og som man sjældent bruger i et hverdagskøkken
Skulle kagen alligevel blive for ujævn så er der en nem løsning der kan udløse smagsprøver til børn, mand, hund eller hvem der nu lige skal sættes point på kontoen hos – en god kniv