Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda uden surdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig
En virkelig nem opskrift på et delikat grydebrød på hvede. Hvedebrød med surdej, Tidsforbrug. Der er også anvendt surdej i det her brød, fordi det giver en ekstra dejlig krumme og saftighed, ligesom skorpen bliver virkelig god
- en italiensk sprød og nem skønhedFor efter at have adopteret den kære Orla og fundet ham et helt harem af skønne duller med krumme, ja så fortsætter vi altså stadig jagten på den helt perfekte skorpe (selvom der altså er nogle ret gode kandidater)
I lang tid levede min kæreste og jeg praktisk talt af tortillas - og ikke uden grund - det er jo en nem og lækker måde at få en masse grønt, med kun en lille tynd brødkant omkring det
Som lovet en nem opskrift på et rigtig godt brød. Nemt og virkelig godt. I opskriften beskriver jeg den ælteteknik, der hedder autolyse, som er god (og meget nem) at bruge hvis man ikke har en maskine til at ælte dejen med
Inden du går i gang, så kan du læse min ret udførlige guide til nemsurdej. Jeg vil gerne gøre det nemt for mine læsere, så når du bruger en opskrift fra en af mine bøger eller en opskrift her på bloggen, jamen så ved du, at du kan regne med, at det er varmluft
Man så "Verden bedste brød", brød bagt i gryde, koldthævet, på surdej, gennemtæsket i en røremaskine, eller lavet på en dej der kun lige knapt måtte røres i
En nem opskrift på et lækkert saftigt og luftigt speltbrød. Surdejsbrød på speltmel, Tidsforbrug. Det er et koldhævet brød med surdej, og kan anbefales som et godt brød som tilbehør til mad, lidt olivenolie eller bruschetta
Som I kunne læse i det forrige indlæg, er jeg lige nu igang med et surdejsprojekt. Denne opskrift er virkelig super nem, og kræver kun 5 simple ingredienser. Surdejen har nu stået i 3 dage, og jeg kan næsten ikke vente til at komme igang med de lækreste surdejsbrød