Jeg har før lavet tærte med en kødbund, nemlig denne. Camilla Thelin fra bloggen har skrevet en. kogebog, som hedder ”Grøn og skønt” Og der er rigtig mange både grønne og
Der er nemlig rigtig meget forskel på karry. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
Inspirationen til dellerne kommer nemlig fra Julie Bruun, der ligesom jeg blogger hos Bloggers Delight, og som laver en masse lækre ting og sager som fx disse spinat veggie-deller
Den kan nemlig laves så den kan gøre det ud for en selvstændig ret, men den kan også tilberedes som tilbehør – endda eneste tilbehør – til kød, fisk og fjerkræ
I påsken var jeg nemlig til “spille-aften” med nogle sjove piger – og her må jeg sige at “gæt og grimasser” vandt mit hjerte – og jeg havde kagetjansen, den bedste man kan få ikke
snuden skal de nemlig overvåges og kan/må ikke ligge ude i et bur for sig selv. … jo for det kan altså drille og jeg har da også igennem årene måttet servere en flæskesteg eller to med bløde svær hist og her
Jeg har også sat et billede af mit YNDLINGS KØKKENGREJ – nemlig minihakkeren. Okay – jeg indrømmer, det ser lidt tvivlsomt ud på billedet, men smagen er alt andet end tvivlsom
For der er nemlig ikke helt så mange hyldebloster tilbage længere, meeeen hvis du er heldig, så kan du finde dig et par buske, der lige har nok blomster tilbage til at kunne bidrage til en god omgang saft
Det er nemlig den del af kernen som indeholder flest fibre, vitaminer og mineraler. Jeg møder ofte personer som er usikre på hvad det vil sige at et produkt er med fuldkorn
Aftenens menu er lige som vi elsker det, nemlig, en rigtigt omgang snackmad. Snackmad er nok lidt hvad andre vil beskrive som tapas-lignende retter, men det er jo ikke spansk mad og dermed vel ikke tapas
De 2 af dem er hæklet i mønstre jeg aldrig har prøvet før, nemlig stjernemønster og grums. Jeg har for lidt tid siden vist jer at jeg var i gang med at hækle til køkkenet