Pas på dejen ikke bliver for tør. Ælt godt sammen og lad hæve ca. Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr
OG virkelig nemme. Put dejen i en skål som er smurt med lidt olivenolien, og smør også overfladen på dejen med lidt olie så derikke kommer en “skorpe” når det hæver
Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Min mand var ude og rejse med arbejdet og nåede derforikke hjem til fødslen. De skal have lov til at køle af for bedste resultat, så får du luftige og saftige boller, der også er lækre at spise et par dage efter de er bagt
Opskriften på disse grovboller er særlig nem, fordi bollerneikkeskalhæve. Når jeg laver bollerne er de lidt klistrede, men stadig ikke for meget til at de kan formes
Vær opmærksom på at de flyder lidt ud, så de skalikke sættes for tæt. - Det ville sikkert også være lækkert med solsikkekerneunder bunden eller på toppen
med æg, mælk eller vand og lad efterhæve på pladen ca. Jeg synes som regel, jeg har god succes med smagen i mine boller, men indrømmer gerne, at de sjældent er hverken pæne eller ens at se på, og det kan jeg da godt irriteres lidt over
Kom derefter en bageplade ovenpå klædet, så den er med til at trykke bollerne flade mens de hæver. Tryk den ene side af bollerne direkte ned i en skål med sesamfrø, såedes at der sætter sig et jævnt tæt lag sesam på overfladen
De er nemme at lave, smager godt og ligner en million – og børnene kan sagtens være med. Det jeg elsker, ved præcis de her fastelavnsboller er, at de indeholder både vaniljecreme og skum, syrlig lækker hindbærskum
Den hårde varme får dem tilat puste sig op, så de er nemme at fylde. Hold lidt mel tilbage og tilsæt det efterhånden, det er ikkesikkert du skal bruge det hele