Nemme forretter opskrifter

Bruschetta - 3 nemme slags på 20 minutter

Bruschetta - 3 nemme slags på 20 minutter

3 hurtige Bruschettaer. Når det både skal være nemt og lækkert på en gang. Bruschetta kan passe ind i mange anledninger og man kan lave utrolig mange lækre udgaver
Nemme vegetar forårsruller

Nemme vegetar forårsruller

Disse lækre forårsruller vil jeg anbefale jer at prøve. Jeg kan virkelig bedst lide selv at lave dem, så jeg ved præcis hvad de indeholder, og denne opskrift er super nem at gå til
Lækre og nemme, indiske delikatesser

Lækre og nemme, indiske delikatesser

Lækre og nemme, indiske delikatesser. Udgivet den 2. september 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Bhaji med løg og blomkål er en lækker indisk ret, vi tit laver
Rustikke fladbrød

Rustikke fladbrød

Desværre var kokkene ikke de nemmeste at kommunikere med, så det var svært at lure deres opskrifter. De er super nemme at bage, tager ingen tid og smager skønt
Ravioli med citron og pinjekerner

Ravioli med citron og pinjekerner

Måske har jeg undladt at dele det, fordi det næsten føles for simpelt, men det er vel netop det, det handler om – altså det med at dele de nemme hverdagstricks med hinanden, ikke
Vagtelæg på laksetatar og estragoncreme

Vagtelæg på laksetatar og estragoncreme

Du kan med fordel starte med at lave de nemme ting først, dvs estragoncremen og laksetataren. Inspirationen til denne ret Vagtelæg på laksetatar og estragoncreme har jeg fået fra en af mange Masterchef Australien udsendelser
Quesadillas m. ost og hamburgerryg

Quesadillas m. ost og hamburgerryg

Man kan sagtens bruge købe-tortillas i stedet, men kikærtewrapsene er altså super nemme at lave, og med deres lidt crunchy skorpe er de vildt nemme at håndtere, når man spiser dem stående
Lakseruller og wasabi-pizza

Lakseruller og wasabi-pizza

Jeg har tit brugt disse ruller som forret og de er simpelthen bare så simple og nemme, men også yderst smagfulde
Mega croutoner - opskrift

Mega croutoner - opskrift

Og så er de mega nemme at tilberede. Croutoner lyder faktisk lidt bedre en ristede brødterninger, så her i opskriften har jeg valgt bruge navnet croutoner, som oprindelig stammer fra det franske croûton