Nemt og smagfuldt, men lidt mere rustikt end almindelig kartoffelmos. En rigtig hare er det jo ikke, deraf navnet, men selve farsbrødet skal formes som selve hareryggen
Det smager skønt, er let at variere med forskellige ingredienser og krydderier - og så er det dejligt nemt og hurtigt at smække det i ovnen, hvor det klarer sig selv
Super nemt. Derfor blev det til disse farsbrød med Røsti. Her er de små smøde farsbrød. Form det til små aflange farsbrød og kom dem i ovnen ved 200 grader i ca
Det er et farsbrød der smager rigtig godt, og er nemt at lave. Denne opskrift er en gammel kending for mig, da den er fra en af Brugsens små kogebøger trykt i 1980
Kan opbevares i fad/forme i køleskab i tre dage og kan nemt varmes op igen i ovnen. Med en god blender til at hakke nødderne og et rivejern til grøntsagerne er dette farsbrød hurtigt og enkelt at lave
Efter min mening kan et farsbrød lavet af oksekød nemt gå hen og blive meget tørt. Farsbrødet kan enten serveres med ris, kartofler eller pasta alt efter humøret