Nemt tilbehør til frikadeller opskrifter

Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

nemt er det. Spis dem med tilbehør/salat og på en rugbrødsmad eller i en sandwich dagen efter. Jeg er vild med alt fra klassiske frikadeller eller de græske af slagsen, kyllingefrikadeller og fiskefrikadellertil vegetariske deller
Grøn pastasalat

Grøn pastasalat

Det er jo nemt lige at tage op, når man bliver lækkersulten. Tilbehør. stegt kød eller frikadeller med godt brød til
Blomkålsfrikadeller opskrift

Blomkålsfrikadeller opskrift

Den mest nærliggende er at spise grøntsager som tilbehørtil måltiderne, men det kan godt blive lidt ensformigt, og det er heller ikke altid lige nemt at få hele familien til at spise det grønne
Bulgur

Bulgur

Det er hurtigt at tilberede bulgur, og det er også nemt. Du kan også servere bulgur som tilbehør i stedet for ris, pasta og kartofler
Kartoffelsalat - en rigtig grill-klassiker

Kartoffelsalat - en rigtig grill-klassiker

Dagen efter var det eneste jeg kunne tænke på en gedigen omgang kartoffelsalat af den klassiske udgave, som må betegnes som et utroligt nemt, simpelt og klassisk tilbehørtil grillmaden
Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat

Nu fik jeg jo ikke opskriften på kartoffelsalaten dengang, men jeg kunne jo dissekere den med øjne og smagsløg, så de ingredienser, der er i, er hvad der var i kartoffelsalaten fra Rømø, men det er jo ikke altid nemt at afgøre, hvad der er i dressingen
Karrykål

Karrykål

Karrykål er nemt og hurtigt at lave, hvis du står og mangler noget lækkert tilbehørtil den stegte kylling eller fisk
Året der gik // opskrifter

Året der gik // opskrifter

Når noget er nemt at lave og det tilmed smager über lækkert, så er jeg fan. Det smager lækkert og er super hurtigt og nemt at lave
Græsk Gyros wannabe

Græsk Gyros wannabe

Det er selvfølgelig ikke så nemt, at lave en gyros helt rigtigt selv og den "udgave" vi fik i dag var på ingen måde i nærheden af den græske udgave
Rødkålssalat

Rødkålssalat

Kernerne falder til bunds i skålen, mens kødet flyder oven på, så det bagefter er nemt at fjerne kødet og kun beholde kernerne
En gammel klassiker

En gammel klassiker

Men jeg tror, jeg har knækket koden… Faktisk kan jeg mærke, at med godt med kanelsukker på, så har jeg fundet mit alternativ til den kulhydrattunge risengrød i julemåneden
Forloren skildpadde

Forloren skildpadde

Det kan dog være en god idé at vente med at komme fiskebollerne i til lige inden servering, da de ellers nemt går i stykker