- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigellafrøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
bland nigella i. Server suppe med dukkah og brød. Tilbehør til suppe og brød. 3 spiseske nigella. Sådan ser ungdommen ud, når de selv har fået lov til at tilberede suppen
Pensel dem med pisket æg, og drys sesam og nigella frø på. De her brød stammer fra Indien, og jeg vil nødig stå inde for at dette er en autentisk indisk oplevelse, men jeg er ret glad for dem alligevel
Rør yoghurt, æg, salt, sukker og nigella sammen. De skønne brød passer så godt til en indisk karryret, men de kan selvfølgelig også bruges til supper og gryderetter
sesam -og nigellafrø til pynt- Riv gulerødder og æbler. Så skal helt sikkert også prøve det i brød. med nigella og sesamfrø- Kom farsen i en smurt form og stil den midt i ovnen ved 200 grader. Men næste gang vil jeg nok bruge en rugbrødsform, for at den får et mere postej-agtig udseende, som ser pæn ud anrettet på et bord, og så skal den nok have omkring 45-50 minutter
Mit endelig valg faldt på en opskrift af Nigella Lawson på brødbudding. Egentlig så syntes jeg ikke at brødbudding lyder specielt lækkert og generelt er budding ikke lige min kop the
Frø eller kerner til at drysse med (græskar, sesam, solsikke, birkes, nigella, havregryn sågar. Groft brød bliver ofte lidt tørt, men kombinationen af surmælksprodukt, blød dej og lang hævetid gør de her små muffinbrød utrolig lækre