Denne kødsauce kan derfor nemt og hurtigt trylles om til en god gang Spaghetti Bolognese, Lasagne eller Chili con carne og det er virkelig luksus i en til tider let presset hverdag
Og det gode ved denne opskrift er, at den står i køleskabet og når man så får lyst til noget brød, ja så tager man bare det dej man skal bruge og BANG så er der brød
Så læs bare med, hvad enten du helst vil læse om mad, have, naturen eller dyrene - eller måske noget helt andet – for der kommer lidt af hvert her hen over sommeren
Der er bare noget særligt ved at holde en fest for sig selv. Men det er jo netop derfor, at det er SÅ genialt med ChefMade – det er da i det mindste et par “to-do”s, som man kan slette fra listen
Og det er jo også ret vigtigt at spise noget andet imellem al den risengrød, julesmåkager, grønkålssalat, juleslik og luciaboller, så vi ikke bliver helt træt af julemad før den 24
Dette var bestemt ikke noget dårligt bytte, og det er altid skønt med lidt fornyelse. Bages i 15-17 minutter ved 200 grader midt i ovnen til de er let gyldne
Det værste er sådan en tør snegl som ikke smager af noget. Fordi de står tæt sammen på en bageplade minimeres kanterne og tilbage står man med nogle bløde, let snaskede og smagfulde kanelsnegle