I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
I dag lavede jeg en twistet version af en rigtig lækker suppe - nemlig 'Super Diabetessuppe' fra bogen 'Det Helbredende Køkken', der btw er en af de eneste kogebøger jeg bruger flere gange om måneden
kulturfestival har SSF og Nordisk Informationskontor inviteret kok Ruben Busk og kortfilminstruktør. december tager man en del af kødet –kaldet restkødet - og tilbereder i suppe
september og er udkommet fra Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. Bogen inddeles efter Pasta in Brodo (pasta i supper), Pasta Asciutta (pasta med saucer), Pasta Fresca e Ripiena (frisk og fyldt pasta), Pasta al Forno (ovnretter med pasta), Insalata di Pasta e Riciclaggi (pastasalater og resteretter) og Pasta com Dolce (pasta som dessert)