Æggeblommer og den smeltede husblas kommes i den varme nougatmasse og der røres godt. Selve lagkagebunden skulle lægges sammen med en nougatcreme, og så skulle den drysses med hakkede valnødder
Moussen blev rigtig lækker (i hvert fald efter jeg selv tilføjede ekstra smeltet nougat, for jeg syntes, at det blev for meget flødeskumssmag efter Blomsterbergs opskrift), og jeg syntes, kagen blev pæn
Hæld nougatcremen i en tynd stråle ned i flødeskummet og vend rundt med en dejskraber eller grydeske (det handler om at bevare så meget luft som muligt)
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Pisk den smeltede nougat og flødeskummen sammen. Pisk piskefløden til flødeskum. Rør nogle få spiseskefuld af fyldet ned til husblassen og rør grundigt
Jeg synes mørkt chokolade er for kraftigt og overdøver de fine smagsnuancer der er i cremen og jordbærene, derfor vælger jeg som regel ikke at pelsle mine bunde med noget (da jeg ikke har noget imod en svampet bund), men et alternativ kunne en være blød nougat der er mere mild i smagen
Når nougaten er smelten vendes den medflødeskummet og stilles på køl til dagen efter. Øverste lag var med chokoladebunde, limebunde, nougatmousse og ananasmousse