Sammen med halloumien er der nudler vendt med friske grøntsager i form af kål og gulerødder og en cremet sauce af blandt andet peanutbutter, soya, ingefær og lime
Lav en vegetarisk version med nudler, mango, gulerødder, kål, peanuts og måske en karrydip. Du kan selvfølgelig også selv rulle dem på forhånd, men der er noget enormt hyggeligt ved at sætte sig ved et bord, der er fyldt med små skåle og tallerkener med lækkert grønt, kød, krydderurter, sprøde sager og dip, og så selv kunne fylde og spise sine egne ruller
Du kan også sagtens bruge kylling eller okse i stedet for svinekød, du kan bruge nærmest alt grønt fra køleskabet og servere med alt fra ris til nudler, stegte grøntsager eller grøntsags/kartoffelmos
Servér med nudler, frisk chili, frisk koriander, chilisauce eller soya og peanuts/cashewnødder. Tilsæt broccoli, og når de er al dente, kommes kålen i – retten er klar, så snart kålen lige falder sammen, og altså inden den bliver blød
Bring en gryde med rigeligt vand i kog, tilsæt bouillon og salt og kog nudlerne efter anvisningen. Faktisk kaldes spidskål også for sommerkål og har sæson fra juni – så det er oplagt at nyde den mens den er bedst