Nudler kål soya opskrifter

Friske forårsruller med cremet kokos-peanutbutter dip

Friske forårsruller med cremet kokos-peanutbutter dip

Lav en vegetarisk version med nudler, mango, gulerødder, kål, peanuts og måske en karrydip. Du kan selvfølgelig også selv rulle dem på forhånd, men der er noget enormt hyggeligt ved at sætte sig ved et bord, der er fyldt med små skåle og tallerkener med lækkert grønt, kød, krydderurter, sprøde sager og dip, og så selv kunne fylde og spise sine egne ruller

Et basislager

Nudler. Gulerødder, agurk, rød peberfrugt, broccoli/aubergine/squash, årstidens grønt, fx kål/asparges
Kinesisk inspireret nudelret

Kinesisk inspireret nudelret

Servér med nudler, frisk chili, frisk koriander, chilisauce eller soya og peanuts/cashewnødder. Tilsæt broccoli, og når de er al dente, kommes kålen i – retten er klar, så snart kålen lige falder sammen, og altså inden den bliver blød

Nudler med grøntsager i Wok

 Tilsæt gulerødder og kål.   soya  evt. Kog nudlerne i kogende vand i ca.   ketjap manis der er en sød soyarosinerSkær løget ud i ringe

Lynlækker Sommerwok

Bring en gryde med rigeligt vand i kog, tilsæt bouillon og salt og kog nudlerne efter anvisningen. Faktisk kaldes spidskål også for sommerkål og har sæson fra juni – så det er oplagt at nyde den mens den er bedst