Nutella smørcreme. Jordbær Mousse. Jordbær mousse 400-500g frosne jordbær 1 tsk vaniljesukker 150 g sukker 4 blade husblas ½ l fløde De frosne jordbær koges i en gryde
Vi besluttede at lave tre små kager i stedet for en stor, af vanilje kagebunde med banancreme og chokolade mousse som fyld, smurt op med nutella smørcreme og pyntet med toget Thomas sukkerprint
Nutella smørcreme. Jordbær Mousse. Jordbær mousse 400-500g frosne jordbær 1 tsk vaniljesukker 150 g sukker 4 blade husblas ½ l fløde De frosne jordbær koges i en gryde
Nutella smørcreme. Jordbær Mousse. Jordbær mousse 400-500g frosne jordbær 1 tsk vaniljesukker 150 g sukker 4 blade husblas ½ l fløde De frosne jordbær koges i en gryde
Nutella smørcreme. Jordbær Mousse. Jordbær mousse 400-500g frosne jordbær 1 tsk vaniljesukker 150 g sukker 4 blade husblas ½ l fløde De frosne jordbær koges i en gryde
Nutella smørcreme. Jordbær Mousse. Jordbær mousse 400-500g frosne jordbær 1 tsk vaniljesukker 150 g sukker 4 blade husblas ½ l fløde De frosne jordbær koges i en gryde
Nutella smørcreme. Jordbær Mousse. Jordbær mousse 400-500g frosne jordbær 1 tsk vaniljesukker 150 g sukker 4 blade husblas ½ l fløde De frosne jordbær koges i en gryde