Koldhævede boller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagteboller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Nybagteboller er det bedste. Dejlige lune boller som kommer lige fra ovnen, de smager bare bedst. Form forsigtig bollerne med våde hænder og drys dem med birkes
Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagteboller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Brødet holder sig tilmed rigtig godt, og hvis ikke det var fordi vi også havde en hel portion nybagteboller på lager, da dette brød blev lavet, så havde det ikke holdt mere end 3 dage max