Nye gulerødder opskrift opskrifter

Honningmarinerede nye gulerødder

Honningmarinerede nye gulerødder

andre nye rødder sammen med gulerødderne. Skær toppen af gulerødderne. Hæld marinaden over gulerødderne og pynt med hakket persille eller anden krydderurt
Bagte gulerødder med citronskal og rosmarin

Bagte gulerødder med citronskal og rosmarin

Og har du måske ladet dem ligge så længe, at de er knap så nye og sprøde længere. Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Mad fra haven, Opskrifter og tagget gulerødder, Opskrifter
Gulerødder i en sprød version....

Gulerødder i en sprød version....

Sommer og nye, friske grøntsager er bare det bedste jeg ved. Rengør gulerødder. Gør det samme med gulerødder og blomkål
Gulerødder med parmesan og honning vinaigrette

Gulerødder med parmesan og honning vinaigrette

Nu er der nye danske gulerødder og det er for mig ligesom slik. Gulerødder med parmesan, oliven, koriander og honning vinaigrette500 gr gulerødder50 gr høvlet parmesan1 bundt koriander4 spsk sorte små oliven nicoise1 spsk honning2 spsk æbleeddike6 spsk olivenolieSalt og peberSkrald gulerødder med en tyndskralder og skær gulerødderne i skiver på tværs. 500 gr gulerødder
Spæde gulerødder med grøn mayo

Spæde gulerødder med grøn mayo

Der er intet som nyegulerødder det er ligesom slik. Skrab og skyl gulerødderne. 1 dl økologisk mayonnaise 1 spsk grovkornet sennep 1 spsk hakket bredbladet persille 1 spsk hakket frisk basilikum 1 spsk hakket purløg 1 bundt nyegulerødder Bland mayonnaisen med sennep og de hakkede krydderurter. 1 bundt nyegulerødder
Proteinboller med gulerødder

Proteinboller med gulerødder

Og denne gang vil I se et par nye ingredienser på listen, nemlig kamutmel og økologisk gær. Anyways … Nedenfor finder I opskriften på en portion bløde, luftige boller, der kan bruges til næsten hvad som helst
Opskrift på vegetar frikadeller med gulerødder og kål

Opskrift på vegetar frikadeller med gulerødder og kål

Eftersom det er nogle frikadeller jeg er ret vild med og derfor forholdsvis ofte laver, så har jeg med tiden gjort mig nye erfaringer i forhold til at lave dem, men jeg har også prøvet mig frem med mere variaion af fyld til ‘farsen’