Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt mednye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Nem og lækker pesto til sommerens mange salater og nyekartofler. Den klassiske grønne pestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Minder mig om dejligt aften i løbeklubben til sommerfest, hvor der var nye små kartofler m/hjemmelavet pesto som tilbehør, siden dengang har jeg tit tænkt på det
Grøn Pesto går helt fantastisk til frisk pasta, eller nye kogte kartofler. Skær basilikum, hvidløg og parmasan i stykker og blend dem sammen med de ristede pinjekerner
Også persillen er begyndt at levere fine nye skud så det har givet råvarer til den dejligste pesto. Pesto kan spises på tynde skiver af ristet rugbrød, eller som dip til gulerodsstave, på sprøde hjemmelavede kiks – se andre steder på bloggen – eller brug det som dressing på kartofler
Den grønne tangpesto er helt perfekt til små kartofler bagt i ovnen med friske timianblade. Skær kartoflerne i både og kom i en plastikpose med lidt olie, salt (evt
Det er en hurtig og lækker salat og har lavet den mednyeopgravetkartofler fra min fars have. Vend forsigtig kartoflerne i pesto, bland salat og ærterne med og sæt salaten på køl til den skal spises
Nye asparges og nyekartofler er hovedpunkterne i mit kulinariske liv. Jeg har lavet en tomatpesto til de kogte asparges og en myntedressing og garneret den tredje part med rød tang”kaviar”
Så ved du nok godt, at jeg er startet som BT’s nye grøntsagskok. Hvis du ikke har gulerødder kan du i stedet bruge andre grove grøntsager som søde kartofler, broccoli, kål eller rødbeder