Sprængt oksebryst. Skipperlabskovs er rigtig vinter-simremad. Det er ikke hurtigt, men det er mums. I øvrigt passer det stort set sig selv størstedelen af tiden
Stod med dette stykke oksebryst og syntes der skulle prøves noget andet end braisering af dette stykke kød der er fuld af smag men også nemt bliver sejt hvis det ikke tilberedes korrekt
Braiseret Oksebryst. Rens og krydre oksebrystet, kom en god slat olivenolie i en gryde, brun kødet godt på alle sider, tilsæt alle grøntsagerne groft hakket
I går fik jeg kogt noget økologisk oksebryst af Mariannes kød. Oksebrystet blev brunet sammen med persillerod, pastinak, selleri, gulerod, fennikel, løg og hvidløg og så tilsat ca 4 l vand og så småsimret hele dagen til en lækker suppe
langtidsstegt oksebryst med grov kartoffelmos og sennepssauce og urter som tilbehør. Denne uge - i går var vi hoppet med på bølgen - Copenhagen Dining Week
Listeria i leverpostej og kogt sprængt oksebryst. ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
ret var langtidstilberedt oksebryst med selleripure, porrer og sauce med sennep. Restaurant Nummer 2 er beliggende på Christianshavn og er lillesøster til AOC