Oksefilet svampe opskrifter

Misosuppe til kolde dage

Misosuppe til kolde dage

Steg svampene sprøde i olie på panden, og drys med salt. Anret kød, nudler, tofu og svampe på tallerkenerne, og hæld misosuppen over
Sommermad eller ?

Sommermad eller ?

Jeg havde en sidste rest af oksefilet fra Irma, som desværre ikke var så mør som man kunne håbe, tilbage i fryseren så det blev udgangspunktet
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Skær oksefilet i fine strimler og vend med paprika, salt og peber. Steg også de opblødte svampe et par min på panden
Japansk Oksefillet m. Shiitake svampe og Kantareller

Japansk Oksefillet m. Shiitake svampe og Kantareller

Svampene tilsættes og lynsteges et par minutter. Shiitakesvampe er de svampe som har højst proteinindhold og indeholder alle de 8 essentielle aminosyre. 2 bøffer af Oksefillet (engelskbøf eller andet kan også bruges)2 fed hvidløg presset1 spsk revet ingefær1 håndfuld shiitake svampe (jeg køber mine i Egypten i en helsebutik i Cairo, men man kan sikkert også få dem her et sted)1 håndfuld kantareller (hvis svampene er tørre blødgøres de selvfølgelig i varmt vand inden brug)1 gulerod i tynde stave1 forårsløg i tynde stave1/2 brocolli i små buketter1/2 bundt asparges i ca. 1 håndfuld shiitake svampe
Japansk Sukiyaki

Japansk Sukiyaki

½ Kg oksekød (culotte, oksefilet). Shitake svampe eller enoki svampe. Læg shitake svampene i blød, med mindre du har fået fat i et par friske

Maddagbog v.4

røget andebryst med perle- og rødløg, gule beder, svampecreme, karse og salat. oksefilet og braiseret kalv med svampe, rosenkål, perleløg, kartofler og skysauce 29