Kærestens opgave blev derfor at vælge om menuen i går skulle stå på oksefilet eller blåmuslinger, og han besluttede sig for en ordentlig bøf på grillen
Vi fik dem sammen med et stykke oksefilet og nogle af de sidste grønne bønner fra sidste års høst. Drys med lidt groftrevet grana ost på toppen, og stil dem i ovnen igen på 200 grader i et kvarters tid, så de er gennemvarme og sprøde på toppen
For noget tid siden, skulle jeg bruge en oksefilet til noget steg, men da jeg på daværende tidspunkt ikke kunne få en på den lille mængde jeg havde brug for, købte jeg istedet en ordentlig bandit
Det tager al for lang tid at varme olien op over brænderen og den kan heller ikke blive varm nok. Varmen reguleres op og ned, men det meste af tiden skal der være fuld varme på
Skær oksefilet i fine strimler og vend med paprika, salt og peber. Denne ret af hurtig at lave, men det virker kun hvis man bruger oksekød af en god kvalitet, som ikke behøver at stå og simre i lang tid, før det bliver godt
Jeg har alligevel fået lidt tid til at logge mig på herover. ) Så opskriften kommer nu. Denne japanske måde at tilberede oksefillet er simpelthen bare så lækker