Oksehaler langtidsimret i rødvin og andre lækkerier. Når de har fået en smule farve, så smider du oksehalerne tilbage deri sammen med timian og laurbærblade (dem skal du lige binde sammen med lidt bomuldssnor), tomater, citronsaft, fond og rødvin
Tilsæt rødvinssiruppen sammen med oksefonden og de friske, skyllede timianblade. oksefond ”du chef” eller anden god og kraftig fond eller bouillon – du kan selvfølgelig selv lave en fond fra bunden på gulerødder, løg og selleri, men så skal du nok påregne lidt længere tid
oksefond. rødvin. Rødvin og balsamico kommes i gryden og derefter skal det reducere 5 minutter inden du kommer fond, laurbærblade, løg og gulerødder i. 2 dl rødvin. 5 dl oksefond
oksefond. rødvin. Rødvin og balsamico kommes i gryden og derefter skal det reducere 5 minutter inden du kommer fond, laurbærblade, løg og gulerødder i. 2 dl rødvin. 5 dl oksefond
Oksefond ½ L. Denne version er med Cherry og Rødvin. Rødvin. Chili Con Carne. Der findes et utal af variationer og personligt har jeg aldrig smagt en dårlig udgave
Så skal kødet tilbage i gryden sammen med oksefonden, de hakkede tomater og lidt over halvdelen af kryddersmøren (Der skal bruges lidt smør senere men de gange, jeg har lavet retten, har jeg endnu ikke brugt alt smørret)
Bagefter tilsættes oksefond, balsamico og rødvin og bolognesen blandes godt sammen. Server med nykogt spaghetti al dente, masser af friskrevet parmesan og en god kraftig rødvin til