Oksegryderet opskrifter

Oksegryde med kartoffelmos og dampet broccoli

Oksegryde med kartoffelmos og dampet broccoli

S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. 8. %. B. x. G. ) g
Oksegryde á la Gullash

Oksegryde á la Gullash

Her til aften står den på rigtig vinter-ruske-mad, og jeg lod mig inspirere af en simpel klassiker. nemlig Gullash
Oksegryde

Oksegryde

Oksegryde er bare et andet ord for en gullasch-inspireret gryderet. Det er ikke en traditionel dansk gullasch, da jeg generelt ikke er speciel vild med de overkogte gulerodsstykker
Oksegryde med kartoffelmos

Oksegryde med kartoffelmos

I mandags fik vi en gullash-lignende gryderet med kartoffelmos - en rigtig efterårsret. Det var kæresten som mente, at det var ved at være tid til kartoffelmos og det kunne vi hurtigt blive enige om
Oksegryde med Kartoffelmos

Oksegryde med Kartoffelmos

Normalt er jeg ikke den store fan af pulversaucer og lignende, men af og til er det ok at skyde genvej, og i denne ret har jeg brugt et brev Ungarsk paprikaret fra Knorr til at krydre med
Indisk oksegryde med brune ris og raita

Indisk oksegryde med brune ris og raita

Frokosten i dag blev til denne lækre sag. Det skulle endelig have været en ris pilaf men jeg fik lavet en alt for stor portion og så var der ikke plads til risene i gryden
Oksegryde

Oksegryde

Nu hvor vinteren nærmer sig med hastige skridt bliver det ikke nemmere, at få taget billeder da dagslyset efterhånden nærmest er ikke-eksisterende
Ternet oksegryde

Ternet oksegryde

‘Yderlår – benløse fugle’, står der på posen med skiver af yderlår fra vores sidste kødpakke. Benløse fugle- på italiensk ganske vist – lavede jeg for ikke så lang tid siden
Græsk Oksegryderet med Rosmarin

Græsk Oksegryderet med Rosmarin

J. e. g. l. s. k. r. o. d. i. m. a. t. å. u. f. v. -. n. h. p. æ. b. y. S. B. ,. j. R. ø. K. G. O. 6. I. 1. 3. x. c. 2. 4. ½. 0. 7. 5. /. F. H. T

Oksegryde med kommen og røget paprika

Gryderetter ser mere eller mindre ens ud. Man kan ikke se smagen. Man kan ikke fotografere den. Men forestil dig, at du har redet på den ungarske steppe hele dagen – skiftevis i sol og piskende regn – på vej med en taskefuld vigtige dokumenter
Oksegryde med rodfrugter og linser - Onepot

Oksegryde med rodfrugter og linser - Onepot

Kog retten forsigtigt igennem, mens der røres godt. Drys med dild og server med kogte kartofler eller ris, samt en grøn salat med syrlige tomater og frisk frugt som eks