Oksegrydesteg med rødvin opskrifter

Oksegrydesteg med pasta og gremolata

Oksegrydesteg med pasta og gremolata

Kødet tages op og sovsen jævnes med fløden og kødet skæres i skiver. 1 oksegrydesteg - 1 kg eller derover1 løg i både1 rødløg i både2 fed hvidløg3 gulerødder i skiver2 pastinakker i skiver200 g champignon1 dåse flåede tomater1 dl rødvin1/4 l madlavningsflødesalt og frisk kværnet peber4 kviste timian2 kviste oregano1 kvist rosmarin1 okseboullion terningTilbehør. Løgbådene og rødvinen tilsættes og det hele simrer i 5 min. Serveres med frisk pasta, gremolata og frisk revet parmesan 1 oksegrydesteg. 1 dl rødvin

Oksegrydesteg med rosmarinsauce

Server med groft brød, ris eller nye kartofler til.   1 oksegrydesteg. 2 dl rødvin. 1 dl sojasauce. 3-4 kviste rosmarin