Okseinderlår opskrifter

Lørdagslækkerier – okseinderlår

Okseinderlår – gnedet med et overskåret fed hvidløg, salt og peber, brunet på panden og derefter over i et fad med lidt vand og et par hvidløgsfed og i ovnen på 150 grader, til kernetemperaturen var 62 grader
Broccolisalat med okseinderlår

Broccolisalat med okseinderlår

1 pakke carpaccio – tynde skiver okseinderlår – ca. Frugt og grønt pr. person. ca. 130 g 1 broccoli. 1 bakke babyleaves
Boef Stroganoff

Boef Stroganoff

400 gram okseinderlår eller klump i strimler. 400 gram okseinderlår. Denne her ret er fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød
Pasta med peber og porre

Pasta med peber og porre

Ikke et ondt ord om okseinderlår – men hverdagsmad er det ikke her på farmen – medmindre der er rester
Sukiyaki

Sukiyaki

600 g velhængt okseinderlår eller filet4-6 spsk olie100 g champignonskiver100 g bambusskud - skåret i bjælker1 rød peber - skåret i strimler1 grøn peber - skåret i strimler1-2 porrer snittet i skiver på ca
Gratinerede venø steaks

Gratinerede venø steaks

Jeg tror nok, det er skåret ud af okseinderlåret. Vores slagter udskærer altid Venø steaks, når vi får parteret oksekød

Sømandsbøf med øl

5-600 g okseinderlår […]. Er du til oksekød og øl i maden er her en opskrift der virkelig er lækker og ligger godt i maven til et glas rødvin og en god pilsner i slutningen af en hård dag

Pulled Beef med grøntsalat og kartoffelmos

Kom en olivenolie i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen – ingen plastikhåndtag eller lignende – og brun okseinderlåret af på alle sider, så det har en god stegeskorpe

Boeuf Bourguignon

1,5 kg okseinderlår. Soigner inderlåret for sener og fedt og skær den i store stykker, som vendes i mel

Grov lynstegt tatar af oksekød med kartoffelpuré

2 udskårne steaks a 100 g, fx okseinderlår. 2 udskårne steaks a 100 g, fx okseinderlår. Da jeg er storforbruger af diverse madmargasiner, skal opskrifterne jo indimellem afprøves

Fyldt okseinderlår med tomat-avocado salsa

Okseinderlår. Okseinderlår. Salsa. 1. Begynd med salsaen. 2. Pil og skær tomaterne i små terninger. 3. Udkern, pil og skær avocadoen i små terninger

Carpaccio af okseinderlår med feldsalat og urter

Carpaccio af okseinderlår med feldsalat og urter450 gr okseinderlår skåret papirtyndt70 gr pinjekerner100 gr feldsalat1 bundt basilikum1 bundt radiser1 bundt brøndkarse100 gr frisk høvlet parmesan6 spsk jomfruolivenolie3 spsk balsamicoFriskkværnet peberFå slagteren til at skære kødet helt papirtyndt. 450 gr okseinderlår

Oksekødstortillas

500 g Okseinderlår uden kappe. Skær kødet i tern, hak løgene, peberen og tomaten. Læs også. Fyldt svinemørbrad

Pulled Beef med grønt, salat og kartoffelmos

Kom en olivenolie i en gryde, der kan tåle at komme i ovnen – ingen plastikhåndtag eller lignende – og brun okseinderlåret af på alle sider, så det har en god stegeskorpe