At millionbøf er hakket oksekød og løg i brun sovs og at kødsovs består af samme ingredienser, men at der her kan kommes lidt af hvert i – majs, pølser, bacon, svampe, tomat osv
Jeg kogte noget frisk pasta og lidt grønt fra fryseren inden det blev vendt i en smule fløde, salt og peber – det smagte dejlig cremet til det krydrede kød, og så smagte det let og “ikke-julet”
hakket oksekød. Denne version var uden pølser, da resterne af den skulle bruges i calzone-pizzaer dagen efter, men normalt kommer der gerne en pakke cocktailpølser i også
Tilsæt bacon og pølser og lad det tage lidt farve – det må godt få lidt stegeskorpe. Jeg kan ikke tælle hvor mange gange, Troldeungen har fået serveret en meget meget rød sovs blottet for struktur, med en overdøvende smag af salt og tomatkoncentrat ovenpå en gang pasta, når vi har været ude at spise, og han har bestilt spaghetti med kødsovs
Lad olien fra pølserne bliver frigivet, så chilismagen bliver fremtrædende. Når bare det hakkede kød ikke er for fedt, der er nok af det, pastaen ikke er den billigste fra Netto og der er et anstrøg af chili, så går det alt sammen