Oksekebab opskrifter

Oksekebab med pitabrød, salat og tzatiki

Oksekebab med pitabrød, salat og tzatiki

2 skiver hvedebrød1 æg600 gr hakket oksekød1 spsk dijonsennep1 tsk kebabkrydderi (fås hos den tyrkiske grønthandler)2 spsk koncentreret tomatpuréSpydRist hvedebrødet og blend det til raps i en blender
Krydret Oksekebab

Krydret Oksekebab

Oksekebaben kan holdes varm i ovnen indtil resten af maden er klar. The post Krydret Oksekebab appeared first on Grydelappen
Restemad

Restemad

Derfor bruger jeg ofte sådanne rester til, at lave oksekebab, tortilla, pita eller som i mandags, hvor det blev til en hurtig gryderet
Ugens madplan uge 30

Ugens madplan uge 30

Oksekebab med pitabrød og salat. Nå, på den igen. Hverdagen er så småt ved at melde sig, det er lige som de foregående år, vi har lavvande i kassen og trænger til sund og god mad oven på sommerens udskejelser
Oksekebab i rulle

Oksekebab i rulle

Oksekebab. Køber jævnligt kød når det er på tilbud, og fryser det ned til jeg skal bruge det. Det gør det hele lidt billigere