Oksemørbrad m. Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Kast dig ud i nogle af de spøjse udskæringer – du vil bliver overrasket over, hvor meget velsmag der kan komme ud af kød, som koster en brøkdel af de “anerkendte” stykker (som i øvrigt ofte ikke er sååå gode, som de gi’r sig ud for, host, host, oksemørbrad)
Kæmpe risfad med kød og lækre krydderier overpyntet med ovnstegt kylling og ristet nødder. Man siger, at det også er vigtigt at øjnene bliver mætte når man ser, og mon ikk de gør med sådan et fad
Oksemørbradmed svampesauce, kartoffelpuré og syltede rødløg. Vi har et par projekter udenfor, fx en overdækket terrasse som skal fjernes, en træterrasse og et skur/kaninhus som skal bygges, nogle højbede som skal fyldesmed jord og lækre grøntsager og krydderurter og måske et nyt gyngestativ