Oksemørbrad opskrift varme temperatur opskrifter

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Opskrift kommer på bloggen i morgen. Oksemørbrad m. Alternativt kan laves en demi-glace, opskriften ses på min nytårsmenu 2015. Alternativt kan laves en rødbedepurre, opskriften ses på min nytårsmenu 2015. Kom kødet i ovnen ved 200 grader, indtil den når en temperatur på 53 grader, så bliver den rød som på billedet (det tog ca
Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Selvom oksefilet og oksemørbrad er dyre udskæringer, så er det jo ikke meget man skal bruge af det, så gå til en slagter og køb en lille mængde af noget godt
Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Ægte sauce bearnaise – med mørbradbøf og ovnkartofler

Har du valgt en god, mør oksemørbrad, er det også noget sværere at ødelægge den, heldigvis. der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lide ægte, lun bearnaise… Men det smager faktisk fantastisk (og helt anderledes end færdige løsninger), og med opskrift her er det ikke engang møjsommeligt
Oksemørbrad med honningglaserede græskar og portvinsglace

Oksemørbrad med honningglaserede græskar og portvinsglace

Ti minutter før servering koges den kraftig op og tages af varmen, hvorefter den monteres med smør. Hvis du langtidssteger, så sørg for at have et stegetermometer i hele tiden, så du kan følge temperaturen og justere ovnens temperatur og time tilberedningen
Oksemørbrad med spinatsalat og rodfrugter

Oksemørbrad med spinatsalat og rodfrugter

* En oksemørbrad skal have følgende kernetemperatur. eller ind til den har den ønskede kernetemperatur*, hvorefter den tages ud og pakkes ind i godt med alufolie
Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Stegt dyreryg med ingefærkrydresmør

Ryggen består af to mørbrade, akkurat som en svine- eller oksemørbrad er der en sene som går langs mørbraden, den skal af
Steg verdens bedste bøf

Steg verdens bedste bøf

Personligt foretrækker jeg filet mignon (bøf af oksemørbrad), men er du mere til T-bone, entrecote eller tournedos, kan du bruge samme metode

Oksemørbrad

Mens oksemørbraden hviler steger den videre i staniolen, det er derfor man skal tage den ud af ovnen, inden den når den temperatur, man ønsker den skal ende med at have

Signatur Pizza

Opskrift på trøffelmarineret oksemørbrad. Lynsteg oksemørbraden ved meget hård varme så den er brunet godt hele vejen rundt